Hoofdmenu

Het MFL Spook Dr. A.

Gestart door DeWitte, 05 oktober, 2005, 21:17:48

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Dr. A. overleden :cry:
Dr. A. Voor sommigen onder jullie een begrip, helaas veel te vroeg overleden :cry: . Grote bek,groot hart en voor de duvel niet bevreesd. Door toedoen van anderen of zelfmoord, wie zal het zeggen?  :roll: Beetje su├»cidaal aangelegd was ie wel. Daarentegen is er ook een theorie dat ie door een complot om zeep is geholpen. Maakt in elk geval nu niet meer uit :wink:

MFL start
Bij de start van MFL op een stormachtige avond merkten wij op dat het hier @ MFL spookte. Dus wij Jomanda er bij gehaald maar die zweeg in alle talen :evil:  Rasta Rostelli gevraagd maar die  liep huilend weg.  :shock: Meneer Pastoor met wijwater en rozenkransen laten aanrukken maar na de 1e confrontatie, met naar later bleek de geest van Dr. A., is meneer Pastoor samen met zijn maagd richting Lesbos vertrokken.

Eindelijk duidelijkheid
Een bloemen seance dus, een medium achter haar glazen bol vandaag geplukt en jawel hoor :mrgreen: zijn geest doolt rond @ MFL. Weliswaar een vermoeide geest maar af en toe ongenadig en overduidelijk aanwezig :twisted:

Bier
Als een van de moderators weer eens bier in de kelder is wezen halen (ja wij zuipen wat af) en de deur niet goed achter z'n reet dicht gemaakt heeft, Sluipt de geest van Dr. A. binnen om wat tegen schenen schoppen of iemand de spreekwoordelijke spiegel voor te houden.

Geweten van MFL
Noem hem gerust ook het geweten van MFL. Er is meer tussen hemel en aarde en helaas niet allemaal verklaarbaar. We zullen er mee moeten leren leven :wink:  Nietwaar?
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Herr Tod

It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen:


DeWitte

Mooi gesproken Herr Tod.  :cry:

SLOTJUH

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away