Auteur Topic: Stoneshield: steenslag verleden tijd!  (gelezen 2231 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

  • Administrator
  • Stamgast
  • *
  • Berichten: 17437
  • Oude man
Stoneshield: steenslag verleden tijd!
« Gepost op: 04 oktober, 2007, 18:02:26 »
slag-, stoot- en krasbestendig: Stoneshield. Weg met steenslag op uw motor. Een nieuwe motor, met perfecte lak, schitterend gespoten, maar hoe blijft het zo? Helaas zijn krassen en kleine beschadigingen onvermijdelijk. Op- en afstappen laat zijn sporen na op de meestal onbeschermde tank en raken de spiegels en koffers wel eens wat over de gevolgen van steenslag nog maar te zwijgen! Kijk voor meer informatie op www.stoneshield.nl .Onopvallende bescherming

krasjes en beschadigingen in de lak van uw kostbare motor behoren met StoneShield® Lakbeschermingsfolie tot het verleden. U kunt alle probleemzones van uw motor onopvallend en perfect beschermen met deze transparante folie die extreem slag-, stoot- en krasbestendig is. Tests hebben aangetoond dat StoneShield® Lakbeschermingsfolie zelfs ongevoelig is voor opzettelijk krassen met een puntig voorwerp. Kuip, koffers, tank, spatborden en spiegels worden met StoneShield® Beschermingsfolie dus 100% beschermd tegen lakbeschadigingen. Omdat de folie elastisch is, past hij zich gemakkelijk aan aan de contouren van uw motor. De randen zijn na een professionele applicatie dan ook vrijwel onzichtbaar. Uiteraard kunt u gewoon gebruik maken van de wasstraat als uw motor is voorzien van StoneShield® Lakbeschermingsfolie.

De folie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in transparant en in zwart. De transparante folies worden voornamelijk op de motorlak gebruikt.
StoneShield® Lakbeschermingsfolie is goed verwijderbaar en laat daarbij geen lijmresten achter.

Bron: Stoneshield
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away