Rossi troeft Simoncelli en Capirossi af op vier wielen

Gestart door BMWhub, 13 december, 2009, 11:42:11

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

BMWhub

Van 27 tot 29 november nam Valentino Rossi opnieuw deel aan de Monza Rally. Nadat The Doctor de rally in 2006 en 2007 wist te winnen, strandde hij zowel vorig jaar als dit jaar op de dichtste ereplaats.


Rossi slaagde er in om vier van de negen proeven van de driedaagse Monza Rally te winnen in zijn Ford Focus WRC. Dat volstond evenwel niet om de eindzege in de rally op zak te steken want Rinaldo Capello was in zijn Citroen C4 sneller dan de negenvoudige motorkampioen. In de eindstand van de Monza Rally vinden we op plaats zestien trouwens nog een bekende uit de motorsport terug: Loris Capirossi.


Aan het einde van de rally nam Rossi ook deel aan de Master's Show waarbij steeds twee piloten het tegen mekaar opnemen op een afgesloten omloop. Rossi stootte door tot de halve finale door Marco Simoncelli er uit te knikkeren, maar in die halve finale moest Valentino de duimen leggen voor Capello die uiteindelijk ook de finale van de Master's Show op zijn naam schreef. Medio december neemt Rossi ook nog deel aan de Begetta Memorial Rally.


http://www.youtube.com/watch?v=RbhmON5ylc8&feature=player_embedded


bron:http://www.demotorsite.be/content/rossi-troeft-simoncelli-en-capirossi-af-op-vier-wielen
Verbrand je rubber en niet je ziel

GRTZ Hoebair