Schnurrenhof in Seebach Schwarzwald

Gestart door HD4ever, 05 juli, 2011, 17:28:21

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

HD4ever

De Schnurrenhof ( http://www.schnurrenhof.de/index.php?idcat=2 ) is een oude vakwerk hoeve en ligt op een heuvel die uitkijkt over het mooie dorpje Seebach. Vanaf je eigen balkon of de mooie tuin met vijver heb je schitterend uitzicht over het hele dal en het dorp Seebach.
Voor een 2 persoonskamer betaal je €30,- en €8,- voor een perfect ontbijt. Ze hebben er ook familiekamers, en vakantie woningen.
Motoren kunnen in de open schuur op de binnenplaats worden geplaatst.
De eigenaar bezit ook nog een branderij/distillerij, dus de koelkast staat vol met meedere 40% en 50% drankjes. Verder staat er op het 50 hectare terrein nog een stal met 5000 scharrelkippen, een eigen zonnecellen centrale en een eigen waterkracht centrale aan een riviertje. De eigenaar Alfons is ongecompliceerd. Je pakt maar gewoon uit de enorme koelkast wat je wil drinken en schrijft het op een blaadje. Op afspraak verzorgt hij een BBQ voor grotere groepen. Er is geen restaurant, maar op 5 minuten lopen is er een biergarten aan het riviertje en 100 meter verderop een goed restaurant langs de kerk in het dorp. De Schnurrenhof kan maximaal 35 personen gelijktijdig onderdak bieden.
De perfecte plaats voor een weekendje schwarzwald cruisen  :yes6rs:

"Some people are alive only because it's illegal to kill them"

Herr Tod

Als het weer een beetje mee zit zie ik mezelf daar wel zitten in augustus. Kan ik 's avonds even oprijden en met de lokale helden Allerheiligen onveilig gaan maken :twisted:
It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen: