De MotorForumLimburg paddock

Gestart door DeWitte, 06 september, 2005, 21:23:13

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 5 gasten bekijken dit topic.

DeWitte

De MotorForumLimburg paddock 8)

Welkom op www.MotorForumLimburg.nl , MFL voor het gemak. Het motorforum voor motorrijders opgezet door motorrijders. Iedere Motorrijder is op MFL welkom ongeacht zijn afkomst, leeftijd of geslacht. :P  Ervaring is heel welkom, echter zonder jeugdig enthousiasme is er geen vernieuwing mogelijk. Maakt dus niet uit of je nou met een oude R65, een Fat-boy onderweg bent of de nieuwste Zx10. Enjoy your trip at MFL.  :wink:

Elkaar zoveel mogelijk informeren over techniek, motoren, trainingen, sport, historie, nieuws en bijv. ook reizen en rijopleidingen. :shock:  Lanceer gerust je vraag, kan zo gek niet zijn; verbouwingsperikelen van je chopper, het spuitwerk van je racer of toerinfo over de Dolomieten. Plaats ook jouw verslag van die motorreis naar India, rond de wereld in 80 dagen of de personeelstourrit van je werk. Start ook jouw topic over sm, superbikeraces of een motorbeurs. MFL is ook het trefpunt om samen te gaan sturen, toeren of reizen.  :wink:  

Dit alles doorstikken met een stukje humor en gevatheid is min of meer gewenst. Een geintje zijn we dan ook absoluut niet vies van. Tegendeel, niemand heeft de wijsheid in pacht en een forum dat doorspekt is met een stuk zelfreflectie maakt ons allemaal wijzer. Met jouw inbreng zal MFL een ongekend suc6 worden. Voor motorrijders door motorrijders. Alvast bedankt voor je bijdrage. :wink:

Enjoy your trip at MFL.  8)

Motorgroet van het MFL-team

BusaBerke (Robert)
Dwars (Hub)
Suzuki-Girl (Nicole)
Karz (Kars)
Rookie (Marc)
R-Yen (Arjen)
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away