stof tot nadenken

Gestart door DeWitte, 15 mei, 2006, 13:56:04

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

ja dan toch eindelijk eens een serieus onderwerp hiero :wink:

Al eens over nagedacht?? stel je bent samen met moeders onderweg op de motor en beiden verongelukken? :cry: laten we wel wezen het risico op een motor is groter dan wanneer je beiden lid bent van een noem eens wat bijv. de plaatselijke punnik-club :wink:

Iemand hier op MFL een voogd vastgelegd bij een notaris voor de dan achterblijvende kids ??? Wij (iig nog) niet en twijfelen ....... :?


na???
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

B-Witch

idd, stof tot nadenken!
Dit zijn van die onderwerpen waar je je wel van bewust bent, en waar je ook wel over praat, maar waar verder weining mee gedaan wordt.
Misschien omdat je denkt (hoopt eigenlijk) dat het jou niet zal overkomen.
You may own the bike, but the bike possesses you.

Mounty

hebben het er wel al eens over gehad...de voogden zijn zover al besproken maar nog niks vastgelegd...hopen dat onze wensen gerespecteerd worden.

Een van de redenene waarom vrouwlief niet mee op de motor wil is de gedachte dat we beide tegelijk kunnen verongelukken....kan ook in de auto maar toch minder risico als op de motor...

tja..is zekers stof tot nadenken..
Yamaha FZ750 1989  / Yamaha Thunderace 2000 / Honda X-eleven 2001 / Yamaha FJR1300 2001/Honda Fireblade 2002/CBR1000F 1998/Ducati SF1098 2009

Karin

Heb daar in het verleden ook regelmatig over nagedacht, en vond dat ik er iets voor moest regelen...maar het kwam eigenlijk nooit tot aktie.  :?

Ondertussen is het niet meer nodig...beiden zijn volwassen.