KNMV Motorweek

Gestart door suzuki-girl, 09 februari, 2007, 13:45:00

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch

KNMV Motorweek

Nederland gaat van 7 tot en met 12 mei kennis maken met de praktische en plezierige aspecten van motorrijden. Voor deze periode heeft de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) namelijk een aantal landelijke evenementen georganiseerd om het motorrijden te bevorderen.




Zo worden alle motorrijders in Nederland opgeroepen om tijdens de KNMV Motorweek op de motor naar het werk te gaan, zodat de files in die week een stuk korter worden en daarmee het plezier op de weg groter. De KNMV lanceert de Motorweek in het jaar waarin de zestigjarige samenwerking met assurantiemakelaar Aon wordt gevierd.

De KNMV en haar partners willen met de KNMV Motorweek het gevoel van vrijheid en mobiliteit uitdragen. Woon-werkverkeer op de motor levert minder filestress op, maakt parkeren makkelijker en zorgt voor een snellere ontsluiting van steden. Daarnaast is motorrijden leuk en kan het heel veilig. Wie zelf geen motor heeft, kan bij een aantal motordealers terecht voor een speciaal huuraanbod.

In de tweede week van mei brengt de KNMV al haar activiteiten voor het voetlicht en stelt mensen in de gelegenheid om er kennis mee te maken. Er worden opstapmogelijkheden gehouden bij KNMV gediplomeerde instructeurs. Ideaal voor mensen die altijd al eens het motorrijbewijs wilden halen. Toerclubs organiseren in die week korte avondritten en een aantal crossclubs stelt hun circuit open om de jeugd kennis te laten maken met deze mooie tak van sport.

Op maandag 7 mei rijdt een KNMV-delegatie en haar relaties samen met een aantal motorrijdende BN-ers van het Nationaal Sport en Congres Centrum Papendal naar TT Circuit Assen, waar een speciaal programma wordt aangeboden. Op vrijdag 11 mei houdt de KNMV een burgemeesters- en politicitoer van Amsterdam, via de Bollenstreek, naar Den Haag. Een prominent gezelschap dat laat zien dat motorrijders uit alle geledingen een gemeenschappelijke passie delen en de associatie met vrijheid en mobiliteit graag uitdragen.

meer info: www.knmv.nl
You may own the bike, but the bike possesses you.