nur fur anfanger? Kawasaki Ninja 250R Persbericht

Gestart door DeWitte, 29 september, 2007, 11:41:58

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Ninja styling gecombineerd met optimaal rijgemak .Of de rit nu door de stad of over landweggetjes gaat, de lichte, rijdersvriendelijke Ninja 250R biedt een spectaculaire rijervaring! Met zijn toegankelijke motorkarakter, compacte, lichte chassis en complete supersportstyling biedt dit model zeer sportieve prestaties aan rijders van elk vaardigheidsniveau.



Dit lichte Ninja-model wordt aangedreven door een krachtige 249 cm3-parallel-twinmotor met veel koppel in het lage- en middelhogetoerenbereik en biedt allerlei rijdersvriendelijke kenmerken zoals een lage zithoogte, soepel werkende bedieningselementen en een comfortabele rijpositie. Net als bij de Ninja ZX-10R- en ZX-6R-supersportmachines ligt de controle bij de Ninja 250R volledig in handen van de rijder, wat deze machine tot de opwindendste in zijn categorie maakt.

VLOEISTOFGEKOELDE 249 cm3-PARALLEL-TWINMOTOR (DOHC)
De motor van de Ninja 250R is ontworpen voor een soepele, traploze vermogensafgifte met veel koppel in het lage- en middelhogetoerenbereik. Rijders die het volledige toerenbereik benutten zullen plezierig worden verrast door de uitstekende prestaties bovenin. De motor is gemaakt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat rijders vele jaren van hun machine kunnen genieten.

RIJDERVRIENDELIJK CHASSIS
Het frame en de achterbrug bieden een sterke, stijve basis voor de Ninja 250R. De sportieve voor- en achtervering en 17inch-wielen completeren een soepel aanvoelend, rijdervriendelijk pakket dat een vertrouwenwekkende stabiliteit biedt bij zowel lage als hoge snelheden.

HOOGWAARDIGE SUPERSPORTSTYLING
De Ninja 250R heeft een styling die onze zwaardere Ninja-supersportmodellen niet zou misstaan. De in het oog springende stroomlijnpanelen hebben een pasvorm en afwerking die er van dichtbij net zo fraai uitzien als van veraf.

Bron: Kawasaki Nederland
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away