Hoofdmenu

motorbeurs Utrecht

Gestart door @Nippon, 18 november, 2007, 16:52:38

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

@Nippon

Gezien Carnaval mij gestolen kan worden

hier een mooie gelegenheid om 'ns naar de beurs te gaan

http://www.motorbeursutrecht.nl/sites/www_motorbeursutrecht_nl/nl/index.asp

QuattroFrits

Citaat van: BoxerQ op 18 november, 2007, 16:52:38
Gezien Carnaval mij gestolen kan worden

hier een mooie gelegenheid om 'ns naar de beurs te gaan

http://www.motorbeursutrecht.nl/sites/www_motorbeursutrecht_nl/nl/index.asp

Toevallig vanavond even gekeken, is van 31 januari t/m 3 februari.
Ligt aan mijn boerman, voor mij wordt het weer donderdag gaan, dus 31 jan.
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

SuzukiLimburg

De boerman maakt het niet zo veel uit. Die moet wel effe kijken of die dan mag van de geldverstrekker.
Is that a thunderstorm? No, it's SuzukiLimburg!

QuattroFrits

Citaat van: SuzukiLimburg op 19 november, 2007, 10:44:50
De boerman maakt het niet zo veel uit. Die moet wel effe kijken of die dan mag van de geldverstrekker.

Als dat niet mag is het een geldverrekker of een geldvrek.
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

DeWitte

Veel te beleven op 's lands grootste motormanifestatie

Iedere motorrijder zal zich direct weer thuis voelen op MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari. Behalve veel te zien is er dit jaar ook weer veel te beleven op 's lands grootste motormanifestatie. Niemand minder dan Tatjana zal de beurs op zaterdag en zondag op z'n kop zetten met in totaal vier spetterende live optredens. De populaire actrice, zangeres en fervent motorrijdster is beide dagen om 13.00 en 15.00 uur te zien en te horen in de showtruck van Ten Kate op standnr. 11.F010.

Ook het tv-programma MotorXperience pakt groots uit en houdt dagelijks screentests voor beursbezoekers. Op het Activiteitenpodium zijn afwisselend leuke interviews, presentaties en spetterende shows van motorkleding, helmen en laarzen. Bezoekers zonder motorrijbewijs kunnen gratis kennismaken met het fenomeen motorrijden. Sportcommentatoren in spe krijgen de kans hun verbale capaciteiten te etaleren, met kans op aanwezigheid in een live uitzending van Eurosport. Ook aan spectaculaire stuntrijders zal het op MOTORbeurs Utrecht niet ontbreken.

Hoge verwachtingen
Motorliefhebbers op zoek naar die ene motorfiets waar zij al zo lang over dromen, tips willen voor een motorvakantie of waarbij het water simpelweg in de mond loopt als het over motoren gaat, kijken alweer reikhalzend uit naar 's lands grootste motormanifestatie. Ook al is het jaar nog jong, de motorimporteurs en de dealers hebben hoge verwachtingen van het aantal mensen dat in 2008 voor de motor zal kiezen. Een keuze die traditiegetrouw kan worden gemaakt aan het begin van het seizoen op MOTORbeurs Utrecht.

55.000 m² motorgekte
Het deelnemersveld staat zoals altijd garant voor het breedste aanbod, van grote multibrand dealers tot motorhandelaren. Van reisorganisaties tot motorclubs en gereedschap. Maar ook accessoires zoals kleding en helmen ontbreken niet. Net als informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur. Spectaculaire primeur is de gezamenlijke presentatie van alle motorimporteurs, waarvoor heel hal 12 is gereserveerd. R1 Sjaak gaat weer op reis en zal vertrekken vanaf de beurs. Voorafgaand aan zijn vertrek zal hij op het podium alvast een aantal boeiende verhalen vertellen. Kortom, 55.000m² aan motorgekte onder één dak

Stuntrijders
De stuntrijders Johnny Do en KTM stuntrijder Stefan 'Wheely-Boy' Gruijs zullen op het buitenterrein in adembenemende shows demonstreren wat zij aan motorbeheersing in huis hebben. Johnny Do vertoonde zijn kunsten al tijdens de TT Assen en de WK Superbikes. Ook in het buitenland is hij een graag geziene artiest. Hij is voor het eerst gestrikt voor demonstraties op MOTORbeurs Utrecht.
Nederlands Kampioen ONK Stuntrijder in de B-klasse 'Wheely Boy' was al een aantal keren op de beurs en in het buitenland bij stuntshows te bewonderen, o.a. bij het grote KTM festival in Hongarije. Behalve op MOTORbeurs Utrecht zal Wheely Boy dit jaar te zien zijn bij de FMX Fever en enkele andere vooraanstaande motorevenementen.

Gratis motorrijles!
Iets rustiger gaat het eraan toe bij 'Bovag's Try the Bike' op het buitenterrein. Bezoekers zonder motorrijbewijs kunnen gratis kennismaken met het fenomeen motorrijden en hun eerste meters maken onder de bekwame begeleiding van gediplomeerde Bovag motorrijinstructeurs. Degenen die na deze eerste ervaring de smaak te pakken hebben kunnen bij één van de deelnemende Bovag motorrijscholen de eerste echte motorles krijgen. Helemaal gratis! Maar liefst drieduizend motorrijlessen zijn beschikbaar gesteld. Aanmelden voor 'Bovag's Try the bike!' kan op www.motorbeursutrecht.nl Met deze spectaculaire actie wil Bovag meer aandacht vragen voor de motorfiets als plezierig en praktisch middel voor mobiliteit.

Commentaar geven?
Eurosport organiseert op het Activiteitenpodium in hal 12 van MOTORbeurs Utrecht een wedstrijd voor iedereen die denkt goed commentaar te kunnen leveren tijdens motorsportevenementen, wat echt niet zo eenvoudig is als het op het eerste gezicht wel lijkt. Op Eurosport kunnen perfect alle races van de MotoGP en World Superbikes worden gevolgd, altijd vol spektakel met extreem snelle actie, voorzien van deskundig commentaar door Nederlandse experts. Maar ook die kenners missen in het heetst van de strijd wel eens iets. Thuis op de bank is het een stuk eenvoudiger om te zien dat het Vermeulen was in plaats van Hopkins, of dat dat hele kleine stipje achterin het beeld Max Biaggi is die uit de bocht is gevlogen.

Live uitzending
Beursbezoekers die denken over voldoende talent te beschikken kunnen hun kans grijpen door zich voor deze commentatorwedstrijd op te geven via www.motorbeursutrecht.nl. Elke dag zijn twee of drie voorrondes waarna de dagwinnaars op zondag tijdens de finale live hun verbale kunsten mogen tonen. De winnaar komt in een live uitzending op Eurosport en wie weet waar dat nog meer toe leidt. Eurosport commentator Diederick de Vries presenteert het geheel en een deskundige jury geeft samen met het publiek de punten.

Motor-Sport-Kennis-Quiz
Fraaie prijzen zijn te winnen bij de Motor-Sport- Kennis-Quiz. Met een flitsende presentatie met veel beeldmateriaal en een eenvoudige meerkeuzevraagstelling zal quizmaster Diederick de Vries diverse kandidaten, twee aan twee, op hun kennis testen. Fraaie gridgirls zorgen voor de puntentelling en de prijzen mogen uniek genoemd worden. Locatie: het Activiteitenpodium.

BeursTV
Ook het tv-programma MotorXperience is prominent aanwezig (standnummer12.A031) met een eigen stand en zal BeursTV gaan maken. Drie dagen lang maakt het camera- en presentatieteam van dit veelbekeken programma opnamen die zowel op de stand als op de grote videowall bij het podium te zien zijn. De beursbezoeker kunnen volgen hoe de items en uitzendingen tot stand komen de programma's worden ter plekke gemonteerd.

Screentests
Bovendien houdt MotorXperience drie keer per dag een screentest. Inschrijven kan ter plaatse op de beurs. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en een heus gastoptreden als presentator van MotorXperience. Bovendien wordt onder de beursbezoekers die een abonnement nemen op het MotorXperience E-Magazine een prachtige hoofdprijs verloot: een Buell 1125R.

KTM
KTM presenteert op zondag het nieuwe superbike team op het Activiteitenpodium. De coureurs verschijnen voor de eerste keer aan de start in de superbike klasse en willen zich graag presenteren bij motorminnend Nederland tijdens MOTORbeurs Utrecht 2008.

Op de foto met Dakar-coureur Mirjam Pol
Van 31 januari tot en met 3 februari deelt Dakar-coureur Mirjam Pol tijdens de MOTORbeurs handtekeningen uit op de BOVAG-stand. Tevens is daar alle dagen haar originele Dakar-motor te bewonderen, je mag op de foto met Mirjam en je maakt dagelijks kans op een van de 25 originele Dakar-caps mét handtekening! Kom tussen 11 en 12 uur of tussen 15 en 16 uur naar de BOVAG-stand (stand B111 tussen hal 8 en 7) en ontvang gratis een gesigneerde fotokaart van Mirjam Pol. Bovendien geeft zij gesigneerde Dakar-posters weg en dagelijks 25 originele caps van Team Dakarsport met handtekening.

Overwinning
BOVAG is service partner van Team Dakarsport, het grootste Nederlandse Dakar-rallyteam, waar Mirjam Pol deel van uitmaakt. Zij was de enige Nederlandse vrouwelijke motorcoureur in de afgelopen Dakar-rally's en eindigde in 2006 en 2007 als tweede in het damesklassement. Na deze podiumplekken ging zij dit jaar voor de overwinning bij de dames. Helaas werd de rally een dag voor vertrek afgelast en ging haar droom voorlopig in rook op.

BOVAG Try the Bike
Voor wie nog geen motorrijbewijs heeft, maar wel eens de eigenschappen van zo'n machtige tweewieler wil ervaren, organiseert BOVAG op het buitenterrein van de MOTORbeurs het programma BOVAG Try the Bike. Onder begeleiding van een rij-instructeurs krijg je op een spiksplinternieuwe motorfiets de beginselen van het motorrijden onder de knie. De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar je kan ter plekke dagelijks om 11.00u, 12.30u, 14.00u en 15.30u kijken of er nog plek is. Het buitenterrein is bereikbaar via hal 9. BOVAG Try the Bike wordt afgewisseld met spectaculaire stunts van professionele coureurs.

Bron: Motorbeurs Utrecht
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Mounty

Was dat die beurs die vorig jaar zo tegenviel of vergis ik me hierin ?
Yamaha FZ750 1989  / Yamaha Thunderace 2000 / Honda X-eleven 2001 / Yamaha FJR1300 2001/Honda Fireblade 2002/CBR1000F 1998/Ducati SF1098 2009

Diddl

ik ga er morgen heen  :mrgreen:   met de nieuwe bike
Ducati 999 2003
audi A3 1996

I was in hell ring the bell and run away

B-Witch

Citaat van: diddl TL-R op 30 januari, 2008, 22:52:50
ik ga er morgen heen  :mrgreen:   met de nieuwe bike

En SoesWief gaat ook  :yes6rs:
Net besloten :lol:
You may own the bike, but the bike possesses you.

Varadero3005

ook morgen van de partij.

DeWitte

veel piccies maken eey :yes6rs: ;)

degene die de mooiste/sexiëst motorbabe fotografeert wint een pilske :mrgreen:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

B-Witch

Citaat van: Dwars® op 31 januari, 2008, 19:36:37
veel piccies maken eey :yes6rs: ;)

degene die de mooiste/sexiëst motorbabe fotografeert wint een pilske :mrgreen:

:roll: ga dan zelf kijken  :lol:

igg
In Utrecht geweest.
Mr.Kawa kreeg onverwachts vrij en donderdag ben ik altijd vrij.. dus richting Utrecht.
waren we goed en wel binnen, lopen we Frits en Soes Limurg tegen het lijf.
toeval :yes6rs:

ff wat rond gestruind daar, wat leuke kleding  en zo bekeken, beetje rond geshopt.
In de merkenhal komen we VFReaky tegen, dus maar ff pitsstop om wat te eten.
Ondertussen dat we bij Kawasaki staan te kijken komen we Diddl en zijn maat Ronald tegen (eey wel aanmelden he) :yes6rs:
samen wat verder rond gelopen en hier en daar wat piccies gemaakt.

zoals van deze B King, met Bos uitlaten :worship-cool: :worship-cool:






Heb ff proefgezeten bij Soes op de stand.. zag wel ruig uit een meid op dat machien (alez volgens omstanders). :twisted:
(foto's gemaakt door Mr.Kawa zijn mislukt) :roll:

:shock: Rossi was er incognito ook :mrgreen:




Staat um ook nog  :-X



:shock: :-X



Opnames van MotorXpirience, zag toch liever mental thea dan "gast" Allard Kalf  ;)



en ja natuurlijk is er wat aan mijn handen blijven plakken :yes6rs:






Was een leuke dag, veel gezien, en veel gelachen.. :yes6rs:












You may own the bike, but the bike possesses you.

DeWitte

leuke botsmuts :cool:, maar weinig motorbabes op die piccie's  :yes6rs:

jij wint iig al geen pilske :mrgreen:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

B-Witch

Citaat van: Dwars® op 31 januari, 2008, 20:59:44
leuke botsmuts :cool:, maar weinig motorbabes op die piccie's  :yes6rs:

jij wint iig al geen pilske :mrgreen:

1. zo knap zijn ze niet  :roll:
2. ik drink meestal wijn  :yes6rs:

Enne see for yourself, zo moet dat: gewoon live erna toe gaan, net als mijn zoon (gameplay in Utrecht)

You may own the bike, but the bike possesses you.

QuattroFrits

Jong geleerd is oud gedaan.  ;)

Hij staat er geweldig op.  :yes6rs:
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

Diddl

zo wij zijn net thuis van de motorbeurs was een gezellig dagje
en ja die tweede foto van mij op doe motor word waarschijnlijk mijn dagelijks vervoer hihi
nicole en maurice het was een gezellig dagje met jullie
Ducati 999 2003
audi A3 1996

I was in hell ring the bell and run away