McGuinness wil in 2008 uitsluitend voor Padgetts Honda rijden @ TT

Gestart door DeWitte, 19 februari, 2008, 19:40:29

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

TT legende John McGuinness kiest voor Honda en niet voor Yamaha in 2008. Meervoudig TT winnaar John McGuinness wil in 2008 uitsluitend voor Padgetts Honda gaan rijden tijdens de Isle of Man TT. En wel op een CBR600RR en Fireblade. Hij komt uit in de Senior en Superbike en in de Supersport klasse. Honda kondigde eerder dit jaar aan om de TT activiteiten op een lager pitje te zetten voor 2008, dit versterkte alleen maar de geruchten dat McGuinness voor Yamaha zou kiezen. In ieder geval is het Padgetts team een door de fabriek gesteund team. De motor zal een door HRC geprepareerde machine zijn, ondersteund door Honda technici



(stoere foto ee?)


Bron: visordown 
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Herr Tod

Ik vind die van Dunlop met dat bord 'Elderly people' er naast ruiger maar deze mag ook wel :mrgreen: Die IOM TT fotos hebben vaak zo'n komisch bord er naast, echt super :rofl: :worship-cool:

Het wordt weer smullen in ieder geval. De meeste motorrijders worden bang van een hobbelweg en een stuur dat op en neer slaat.... deze coureurs genieten daar juist van :twisted: :mrgreen: :cool: McGuinness is sowieso een poser!
It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen: