Ducati wint motorfiets van het jaar award

Gestart door suzuki-girl, 25 maart, 2008, 10:49:16

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch



Twee topklasseringen "International Bike of the Year 2008" competitie
Lezers van elf Europese magazines hebben de Ducati 1098 uitgeroepen tot '2008 International Bike of the Year' (IBOTY) in zowel de 'Sports Bike' als 'Trial/Supermoto' klasse. Meer dan 95.000 lezers, verdeelt over elf Europese magazines waaronder Motorrad, In Moto, KicXstart, Motociclismo, Toff en Moto Journal, hebben gestemd over hun persoonlijke voorkeur door te stemmen op de meest stijlvolle en begerenswaardige motorfiets van 2008. Ducati domineerde opnieuw de 'scene' door her en der prijzen en awards voor de neuzen van de concurrentie weg te kapen.

De Ducati stemmen zegevierden in twee van de meest prestigieuze en belangrijkste verkoopcategorieën. In de 'Trial/Supermoto' klasse behaalde de Hypermotard een sensationeel resultaat door prestigieuze modellen als de BMW R 1200 GS, KTM 950 Supermoto, Triumph Tiger en Honda Varadero te verslaan. De verkiezing van de Hypermotard was overweldigend door in zes van de elf landen (Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Hongarije en Italië) tot de nummer één verkozen te worden, als tweede in Polen en Nederland en als derde in Zwitserland.

Het succes in de Sportbike klasse was eveneens indrukwekkend in herhaling op de prestatie van afgelopen jaar, waarin Ducati de oppositie verslond. De Ducati 1098 eindigde op de eerste plaats in Duitsland, Zwitserland en Italië, op de tweede plaats in Frankrijk, Spanje Portugal en Kroatië en derde in Nederland. De dominantie van Ducati werd bevestigd door de prestaties van de verbazingwekkende en exclusieve Desmosedici RR, waarop de meeste stemmen uitgebracht werden door lezers in vijf van de elf landen (Frankrijk, Spanje, Portugal, Hongarije en Roemenie) en op de tweede plaats als meest gestemde Superbike in Duitsland, Polen en Italië.

bron:motornieuws.nl

You may own the bike, but the bike possesses you.

Desmo-devil


Steefke™

Zou ook bij mij in de garage zeker niet misstaan :cool:
Smells like rubber