Hoofdmenu

Kawaday @ Zolder

Gestart door suzuki-girl, 10 april, 2008, 06:51:32

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch



Op 21 april wordt het Belgische circuit van Zolder omgevormd tot Kawasaki-gebied. Zowel op het circuit als daarbuiten kun je jouw Kawasaki beter leren kennen in zijn natuurlijke omgeving. Wil jij gratis met je Kawasaki op het circuit rijden? Doe dan snel mee aan deze mail en win!

Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze schitterende prijs, is een e-mail sturen naar motor@smm.nl. Vermeld in de mail je framenummer en ervaring (beginner, gevorderd, expert) en je maakt kans op een gratis circuitdag. Op 10 april maken wij de winnaars bekend!

Voorwaarden
Deelname is geheel voor eigen risico. Voorafgaand aan de circuitdag dien je een "afstand van verhaal-verklaring" in te vullen. Deelname is alleen mogelijk met een Kawasaki.

Meer info
Surf voor meer informatie over de Kawa Day naar www.kawasaki.nl.

Bron: motor-magazine.nl



You may own the bike, but the bike possesses you.

B-Witch

Dode en zwaargewonde tijdens KawaDay

Een belgische kawasaki dealer heeft vandaag het leven gelaten tijdens de door kawasaki en motorsportschool holland georganiseerde KawaDay op zolder in belgie.

Wegens een groot snelheidsverschil zijn de 2 600cc motoren op elkaar geklapt waarbij de voorvork afbrak en de motor oncontroleerbaar over het circuit schoof. Beide bestuurders zijn tegen een muur tot stilstand gekomen waarbij de overledene direct zijn nek brak. De andere is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Vanwege dit ongeluk is de rest van de Kawaday afgelast op last van het belgisch parket om onderzoek te kunnen doen en op last van de organisatie uit respect voor de overledene.

bron: motormeuk.nl
You may own the bike, but the bike possesses you.

limbofighter

Dacht wel gelezen te hebben dat er nu 2 doden te betreuren zijn  :roll:

Veel strekte voor de nabestaande  :cry:
Flex lasapparaat hamer en beitel voor het bouwen van een fightertje

Steefke™

Smells like rubber