Zondag 25 mei 2008: 5-jarig New Z-Jubileum bij Schepers Motoren Design

Gestart door Dutch FZ6, 15 april, 2008, 18:43:27

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Dutch FZ6

Zondag 25 mei 2008: 5-jarig New Z-Jubileum bij Schepers Motoren Design:





Ter gelegenheid van het 5 jarig new Z-jubileum organiseren wij zondag 25 mei een schitterende toertocht. Samenkomst tussen 9:00 en 11:00 uur bij onze zaak, waar wij voor vertrek proberen zoveel mogelijk oude en nieuwe Z-modellen tegelijk op de foto te zetten.

Ook willen wij, door een deskundige jury, de mooiste Z laten uitroepen (hierbij zijn uiteraard leuke prijzen te winnen).

Vervolgens hebben wij, vanaf 12:00 uur, een schitterende toertocht uitgezet die ons via limburgse en belgische stuurweggetjes naar het circuit van Spa-Francorchamps voert. Hier staat een grote tussenstop gepland. Deze zondag wordt er namelijk op het circuit een biker-Z-day gehouden, zodoende kan iedereen die dat wil even genieten van al het race-geweld op en rond het circuit (ook de paddock is ook toegankelijk voor publiek).

Hierna vervolgen wij de route dan richting Duitse Eifel om zo weer terug te rijden naar limburg waar we bij camping IndenHof te Heerlen de route zullen beeindigen. Deelname aan deze dag is geheel kostenloos, wel vragen wij om van te voren in te schrijven om zo een overzicht te krijgen van het aantal deelnemers zodat wij voor voldoende route's e.d. kunnen zorgen.

Inschrijven kan via info@motorendesign.nl of kom gerust even langs op de zaak.



:cool:


Never be afraid to slow down....... 8)