Hoofdmenu

Ride Orange op 17 Mei

Gestart door suzuki-girl, 17 april, 2008, 06:57:21

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch


Op 17 mei organiseert KTM een demodag bij de KTM Dealer. Kom proefrijden op de nieuwste KTM modellen en maak kennis met de wereld van KTM. Heb je genoeg van de ochtendspits en geen zin meer om te zoeken naar een parkeerplaats? KTM nu ook City Proof!

Are you ready?
Het nieuwe wapenfeit van KTM is een volwassen lijn eencilinders. Deze KTM machines weten zich zowel te verweren in het drukke stadsverkeer als op de snelweg. Met de LC4 familie, die wordt aangedreven door 's werelds modernste, state-of-the-art eencilindermotor, heeft het Oostenrijkse merk een nieuwe categorie van eencilinders geïntroduceerd. De 690 Duke, 690 Enduro, 690 SMR en de 690 SMC zijn snel, licht en wendbaar, zoals u gewend bent van de echte KTM-racing cultuur. Met deze eigenschappen is de LC4 familie fun & functioneel, hierdoor de ideale stadsmotor.

Met KTM ben jij op tijd!
Iedereen weet gelijk waar je het over hebt als je zegt ; "De ochtendspits zuigt, parkeren een hel". Op een KTM gaat de ochtendspits veranderen, jij bent op tijd. KTM CITY PROOF!

Proefrijden bij je KTM Dealer
RIDE ORANGE op 17 mei bij je KTM Dealer. Kom proefrijden op de nieuwste KTM modellen en maak kennis met de wereld van KTM.

Voor meer informatie ga naar KTMRIDEORANGE.nl

bron:motormeuk.nl

You may own the bike, but the bike possesses you.