Hoofdmenu

Motorday 2008

Gestart door suzuki-girl, 17 april, 2008, 07:15:26

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch

15-04-2008 - Op het Circuit park Zandvoort vindt dit jaar voor het eerst de Motor Day plaats. Het is een zeer gevarieerd buitenevenement waar je nieuwe motoren kunt bekijken en rijden, maar ook training op je eigen motor kunt krijgen. Entree kost voor abonnees 14 euro, maar het kan ook gratis.
Tijdens de Motor Day kun je niet alleen de nieuwste motormodellen bekijken, je kunt er ook meteen een proefrit op maken. Of je kunt een rijvaardigheidstraining met je eigen motor doen. Je kunt zelf een trial rijden onder begeleiding van ervaren instructeurs en zelf het samenspel tussen balans, grip, motorbeheersing en oncentratie ervaren.
Daarnaast kun je onder begeleiding van ervaren marshalls 25 minuten vrijrijden op het circuit van Zandvoort. Er zijn diverse klassen variƫrend van beginner tot ervaren, en het kost 25 euro. Ook kun je voor 50 euro een heuse wedstrijd op het circuit rijden, waarbij met eent transponder de snelheid wordt gemeten. De snelste acht komen in de finale waarin de snelste rijder wordt bepaald.
Er is ook genoeg om naar te kijken, er zijn de hele dag verschillende stuntteams aan de gang om hun gekste stunts te latn zien, waaronder bizarre wheelies en rokende banden. Er is een wedstrijd waarbij trotse motoreigenaren hun machines in de strijd gooien om een prijs voor best paint, best wheels en best engine binnen te slepen. En uiteraard zijn er stands met accessoires, kleding en technische snufjes.
En als Promotor zijn we ook aanwezig met onze party tent. Toegang voor dit eendaagse evenement op donderdag 1 mei kost 16 euro. Promotor-abonnees betalen 14 euro. Wil je een set van 2 vrijkaarten winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Onder de aanmeldingen worden de kaarten verloot

Vul in en win

of 2 euro korting (onderstaande bon uitprinten)


bron:Promotor.nl
You may own the bike, but the bike possesses you.