Harley Davidson begeeft zich op het internet

Gestart door suzuki-girl, 25 april, 2008, 12:33:46

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch



Het legendarische motormerk met een online game
De typische Harley-Davidson rijder bestaat niet, tegenwoordig is het motoricoon met zijn brede aanbod aan modellen er voor iedereen. Ook voor de generatie motorrijders die is opgegroeid met Internet. Dat bewijst het legendarische merk vanaf dinsdag 22 april met een unieke online experience op www.harley-davidson.com/roadtrip. Doel van de game is om je eigen favoriete Harley-Davidson weekend samen te stellen. Van waaruit vertrek je? Wat is je favoriete lunch? Je ideale overnachtingplaats, je perfecte avondje uit en dé manier om je middag door te brengen?

Afhankelijk van de keuzes die je onderweg maakt, krijg je het model en type Harley-Davidson te zien dat het beste bij je past. Je kan direct een afspraak maken voor een proefrit op je ideale motor en er staat je misschien een onvergetelijke prijs te wachten: als je wint kan je samen met een vriend(in) naar Barcelona!

Prijswinnaars gaan met Harley-Davidson naar de viering van de 105th Anniversary van Harley-Davidson in Barcelona. De gelukkigen worden thuis opgehaald en vertrekken per motor in een kleine karavaan richting Spanje. Hotels, lunches en diners zijn uiteraard voor rekening van Harley-Davidson. In Barcelona beleven zij onder meer een groot kick-off feest, met diverse demoritten, dealeractiviteiten, straatfeesten en een parade. Na ongeveer een week onderweg te zijn geweest, keren de winnaars per vliegtuig weer huiswaarts.

Kortom een 'Once in a Lifetime Experience', zowel on- als offline!


Bron: motornieuws.nl
You may own the bike, but the bike possesses you.