BTC trail opstagdag Maasbree

Gestart door suzuki-girl, 26 april, 2008, 20:53:39

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch



De Baarlose Trialclub (BTC) roept iedereen tussen de 5 en 65 jaar oud die niet vies is van een beetje zand op, om op Hemelvaartsdag (1 mei) naar Maasbree te komen. Daar wordt die dag op trialterrein D'n Heyacker een trialopstapdag gehouden.

Aanleiding voor deze trialopstapdag is het 30-jarig bestaan van de BTC. Vanaf 12.30u tot 16.00u staan 6 trialmotoren (voor volwassenen) en 2 trialmotoren (voor kinderen vanaf  5 jaar) op D'n Heyacker te wachten op potentiĆ«le trialliefhebbers. Na inschrijving worden bij een trialmotor de techniek en gebruikershandelingen uitgelegd. Onder deskundige begeleiding kun je daarna de eerste trialbeginselen gaan oefenen.

Ook voor mensen die zelf niet op de motor stappen is er iets te beleven tijdens de trialopstapdag. Tussen 13.30 en 15.30 uur zullen Pieter Goertz (NL-inters kampioen 2007en WK-deelnemer) en Randy Kerstjens (NL-nationaal kampioen 2007) een aantal trialshows ten beste geven. Op het overdekt terras van D'n Heyacker is het tevens mogelijk van een drankje te genieten en kun je KNMV- en BTC-medewerkers het hemd van hun lijf vragen over motorsport in het algemeen en trialsport in het bijzonder.

Kijk voor meer informatie op www.btc-baarlo.net.

bron: motormagazine.nl
You may own the bike, but the bike possesses you.