motorgeluid opwindender voor vrouwen dan mannen!

Gestart door DeWitte, 30 november, 2008, 08:34:59

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Er zijn mannen die liever naar een lekker vol motorgeluid luisteren dan een zwoele opgewonden vrouwenstem. De meeste vrouwen snappen dan ook totaal niet wat veel mannen zo aantrekkelijk vinden aan het geluid van een verbrandingsmotor. Maar wat blijkt nu uit een experiment: een lekker vol motorgeluid is opwindender voor vrouwen dan voor mannen. :shock: :yes6rs:

Autoverzekeraar Hiscox uit Bermuda deed een experiment met 40 willekeurige personen (20 vrouwen en 20 mannen) in de leeftijd van 22 tot 61 jaar. Een relatief kleine groep mensen, meer een experiment, eigenlijk geen onderzoek.

De deelnemers kregen het motorgeluid van verschillende merken te horen. Er waren geluiden van een Volkswagen Polo, een Maserati, een Lamborgini en een Ferrari. Iedere motor was 30 seconden te horen. 20 minuten na het beluisteren van ieder motorgeluid, werd het testosteron gehalte in het speeksel van de kandidaat gemeten.

En wat denk je? Bij 100 procent van de vrouwelijke deelnemers nam het testosteron gehalte significant toe na het beluisteren van de Maserati motor. Hetzelfde resultaat was bij slechts 50 procent van de mannen te zien. Bij 60 procent van de mannen nam het testosteron gehalte significant toe na het beluisteren van een Lamborghini. Bij alle deelnemers, zowel mannen als vrouwen, daalde het testosteron gehalte na het beluisteren van de Volkswagen Polo motor :rofl: (wat zeg ik toch over vw al jaren :schater:)

David Moxon, die het experiment uitvoerde:

We saw significant peaks in the amount of testosterone in the body, particularly in women. Testosterone is indicative of positive arousal in the human body so we can confidently conclude from the results out today that the roar of a luxury car engine actually does cause a primeval physiological response.

Dus heren, snel een cdtje branden met v8 en v10 geluid voor in de slaapkamer :mrgreen:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Motzippaldy

Citaat van: Dwars® op 30 november, 2008, 08:34:59


Dus heren, snel een cdtje branden met v8 en v10 geluid voor in de tweedekamer :mrgreen:

Geluidsnormen  :-X
Proud on the South