belgian Dark Dog Tour, inschrijven nog mogelijk, 21-23 mei

Gestart door DeWitte, 11 mei, 2009, 19:17:11

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

De Belgian Dark Dog Tour is, om nog even duidelijk te maken, een rallywedstrijd met motoren. Het volledige gebeuren neemt plaats om en rond de abdij van Oud Stavelot, en verplaatst zich naar het circuit van Francorchamps. Nieuwe hoofdsponsor Dark Dog zorgt voor de nodige financiele middelen ter ondersteuning van de rally. Het evenement gaat van start op do 21 mei en inschrijven is voor iedereen mogelijk (wel bijna 800 pleuro inschrijfcenten) .

http://dut.darkdogmototour.be/index.php/2009-Editie



CiteerEx-wereldkampioen Supermoto en nog steeds kandidaat voor een nieuwe titel in zijn categorie, Gérald Delépine, heeft besloten om zich op het Dark Dog Motor Tour avontuur te storten.

Een veelzijdig piloot als hij – hij begon in motorcross en deed aan tal van 125cc Grand Prix mee samen met Stefan Everts waarna hij zich richtte op supermotard - zou geen moeite moeten hebben om zich aan te passen aan een wegrally en zelfs om zich te meten met de sterksten van de groep. Vooral aangezien hij als officieel afgevaardigde van het merk zal kunnen beroepen op een perfect afgestelde Husqvarna die hem alle troeven zou moeten in handen geven om te schitteren op 21, 22 en 23 mei aanstaande. Wij kijken vooral uit naar donderdagavond, aan het eind van de eerste etappe is er immers nog een wedstrijd op het kartingcircuit van Francorchamps. Dat circuit kent hij goed omdat hij er regelmatig traint en hij zou er dus echt wel moeten uitspringen en uiteraard ook voor wat spektakel zorgen, vooral omdat hij het opneemt tegen een zekere Fred Fiorentino
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away