Caferacerdag 5 juli

Gestart door DeWitte, 19 mei, 2009, 20:05:07

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Op 5 Juli wordt weer de Caferacerdag Achterveld gehouden. Aangezien dit een 1-dags evenement is , is dit voor velen een belemmering om voor zo'n dag een eind te rijden om hierbij aanwezig te zijn. We krijgen als bestuur dan nog wel eens het verzoek om te kijken of we dan geen weekend ervan kunnen maken.

Om hier gehoor aan te geven, hebben we bedacht om zaterdag 4 Juli een Piston Party te houden in Cafe de Hessenkar., Hessenweg 172 Achterveld. Bij genoeg animo zal er vanaf 14.00u gestart worden met een stevige rit door de omgeving. Na afloop verzamelen we weer bij "de Hessenkar"alwaar we onze dorstige kelen kunnen smeren. 's Avonds staat er een RnR-Party op het programma. Hier wordt olv een lekkere Rockabilly Band getracht om iedereen de dansvloer op te krijgen. De band begint om 22.00u te spelen en zal tot in de late uurtjes doorgaan.

Voor overnachting kunnen we terecht bij "Klein Hoolhorst" , ook aan de Hessenweg, waar een Bed & Breakfast voor 20 personen aanwezig is en waar men ook een tentje kan opslaan. Klein Hoolhorst ligt zo'n 400 mtr. van de Hessenkar verwijderd. Prijzen voor B&B zijn 36,00 p.p. met een toeslag van 4,00 voor een extra persoon. De kampeerders betalen 12,95 p.p. en kunnen voor 5 euro ook nog ontbijten. Aangezien de meeting 5 Juli om 11.00u begint is er voldoende tijd om hier op tijd aan te schuiven.

Voor info/Bron ; www.kleinhoolhorst.nl , 0342-450004
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away