Finale NK jeugdtrail Landgraaf 7/8 november 2009

Gestart door DeWitte, 05 september, 2009, 20:20:16

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

nieuwsbrief Stichting motortrail Landgraaf
Tijdens het wedstrijdweekend wordt wederom een trialdorp ingericht. Een plek waar een grote spantent (voor huldiging, bezoekers, drankverkoop, sponsoren,  motorstands ed), het wedstrijdsecretariaat, Ambulance Event Service (Ambulance quad met verplegers), wedstrijdsecretariaat, snackverkoop e.d. gestationaird worden. Dit is tevens de ingang voor het publiek.

Onderin de groeve wordt het rennerskwartier gemaakt. Tussen het trialdorp en het rennerskwartier in zullen 16 non-stops worden gemaakt. Het terrein zal de komende weken nog een metamorfose ondergaan.

Elke jeugdrijder mag op de wedstrijddag één minder (helper) op een trialmachine meenemen! Tijdens het inschrijven moet dit wel bij het wedstrijdsecretariaat kenbaar gemaakt worden. Een KNMV districtslicentie is voor de minder eveneens verplicht.

Net zoals in 2006 zullen ook dit jaar weer twee schoolklassen van het Eijkhagencollege in Landgraaf het evenement assisteren.
De komende weken zullen deze leerlingen motortrial in hun lesstof verwerkt krijgen, en zullen enkele motor informatie clinics op school worden gegeven. Tijdens de finale dagen zullen deze leerlingen opdrachten uitvoeren waarop ze door hun docenten getoetst worden, meetellend voor hun rapport.

Bijprogramma.
's Zaterdag en 's Zondags na de wedstrijd zullen er in de groeve demonstraties worden gegeven door rijders met hillclimb motoren, speciaal geprepareerde machines die tegen een zeer steile helling op kunnen klimmen.

Overnachten.
Motorcamping In de Hof (www.indenhof.nl) zal weer een arrangement aanbieden voor over nachters.  De camping is speciaal ingericht voor motorsportliefhebbers en ligt ongeveer 5 minuten van het wedstrijdterrein af. Ook is er plek om na de wedstrijddag de motor af te spuiten, en als het nodig is kunnen rijders gebruik maken van de motorwerkplaats. Naast de camping biedt In de Hof ook diverse appartementen en een slaapzolder. Wil je daar gebruik van maken bel dan snel, want bezet is bezet. (045-5708234)

http://www.motortriallandgraaf.nl/


Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Ger

Een update(je):

Er is tevens een loterij, waarbij een heuse 250CC Xispa trial-motor kan worden gewonnen
en
voor de kleine rijders zijn er elektrische trial motortje om proef te rijden.

Affiche NK2009:
http://www.motortriallandgraaf.nl/ONK%20jeugd/NK%20jeugdfinale%202009/affiche%20NK%202009.pdf

Joepie1958

Toch maar even tijd vrij maken en een trialfietsje winnen :) (imported by Ralf Maka)
Motorrijden? Je moet maar gek zijn
Lid van de B.T.A.