Erik Buell gaat voor zichzelf beginnen

Gestart door DeWitte, 21 november, 2009, 20:13:51

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Harley-Davidson heeft bekend gemaakt dat, volgend op de recente beslissing van het bedrijf te stoppen met de productie van Buell Motorcycles, Erik Buell het bedrijf verlaat. Erik Buell gaat zijn eigen onafhankelijke bedrijf met de naam Erik Buell Racing oprichten.

Erik Buell Racing gaat zich specialiseren in de toelevering van Buell raceonderdelen en service voor racemotoren. "Ik kijk er naar uit om eigenaren van Buell racers te helpen hun motoren rijdend te houden. We zijn bezig met een aantal interessante projecten en het zal me goed doen er persoonlijk op toe te zien dat Buell racemotoren in 2010 en daarna competitief blijven en races en kampioenschappen winnen", aldus Erik Buell.

Buell President en COO Jon Flickinger: "Ik ben verheugd dat Harley-Davidson Erik helpt bij het opzetten van zijn nieuwe bedrijf. Harley-Davidson en Buell Motorcycle Company zullen altijd trots zijn op de relatie met Erik en we wensen hem het allerbeste in zijn streven Buell racemotoren rijdend te houden".

Erik Buell Racing zal gevestigd worden in East Troy Wisconsin. Een groot aantal arbeidsplaatsen zal worden ingenomen door de huidige Buell Motorcycle personeelsleden.
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away