Hoofdmenu

Grubbenvorst

Gestart door Timeeh, 15 april, 2010, 08:14:28

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Timeeh

Gaan er nog mensen van hier naar Grubbenvorst?
Ms. en ik rijden met een groep mee richting daar. Vertrekken al vroeg rond half9. Want moeten op tijd terug zijn!  :lol:

DeWitte

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

BMWhub

Welkom op dé site van Grubbenvorst
Motorzegening
zondag 18 april 2010 11:00   
M.C. 't Murke organiseert op Zondag 18 April 2010 voor de 24ste keer het grootste Nederlandse motortreffen met een plechtige zegening voor motoren.

Deze unieke gebeurtenis is inmiddels uitgegroeid tot een vast landelijk bekend staand evenement van M.C. 't Murke uit Grubbenvorst. Het afgelopen jaar werd deze zegening bezocht door ruim 3000 deelnemers. Velen van hen lieten zich met hun motor door de Pastoor Zegenen.

Ook dit jaar hopen wij U te mogen begroeten op onze 24ste zegening die zoals altijd gehouden wordt midden in Grubbenvorst op het Past. Vullinghsplein. Vanaf de muziekkiosk wordt voor en na de H.Mis bikersmuziek gespeeld. Na afloop wordt de imposante verzameling motoren van oud tot hypermodern onder grote belangstelling van vele toeschouwers uit de omgeving door de pastoor gezegend.

Vanaf ongeveer 10.00 uur kan men de motoren op en rond het plein opstellen waarbij U, bij de ingang een enveloppe krijgt met daarin o.a. enige informatie over deze dag, een misboekje en de routebeschrijving van een eenvoudige toertocht. De H.Mis begint zo rond 12.30 uur, meteen hier achteraan worden de motoren gestart en begint Meneer Pastoor de motoren stuk voor stuk met hun berijders te zegenen.

Zoals U ook van ons gewent bent, zijn er voor U geen kosten aan dit evenement verbonden.

Zelfs de koffie is nog altijd gratis te verkrijgen in de tent op de parkeerplaats naast  * De Oosterse Zwaan * . Hiervoor vragen we een vrijwillige bijdrage. i.v.m. het 25 jarig bestaan in 2011.

In de tent worden tegen vergoeding frisdranken en diverse snacks aangeboden.

Dus voor een goede start van het nieuwe motorseizoen willen wij U graag weer begroeten in Grubbenvorst op onze 24ste motorzegening.

Heeft U interesse om met een stand te staan, reclame te maken, neem dan contact op met Karin Hesen   kaatje.zonnetje@gmail.com Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ook voor overige informatie, en vragen betreffende de zegening.

Tot de 18e april !!  Alvast een fijne gezellige dag en een veilig motorseizoen 2010.

Voor overige  inlichtingen en informatie: www.mc-murke.nl

bron:http://www.grubbenvorstpromotion.nl/
Verbrand je rubber en niet je ziel

GRTZ Hoebair

Timeeh

Zondig. Sorry!  :lol:

DeWitte

Denk eraan kawa's roesten van wijwater :mrgreen:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Timeeh