Zwarte Cross 16-18 juli 2010

Gestart door DeWitte, 18 april, 2010, 06:56:31

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Het Zwarte Cross Festival is het grootste festival van Oost-Nederland en de grootste en spectaculairste motorcross van Europa. Het Zwarte Cross Festival is een feest met muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Het festival staat bekend om de typische Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid en wordt jaarlijks bezocht door jong en oud. Op de dertiende editie van het Zwarte Cross Festival in 2009 kwamen meer dan 132.000 bezoekers af. De camping bestaat uit 15.000 bezoekers. Het Zwarte Cross Festival is met 70% groei per jaar gemiddeld in bezoekersaantallen het snelst groeiende festival van Europa. Kernwoorden: feest, verdraagzaamheid, originaliteit, humor, muziek, sport en stunts.



Wat kun je in 2010 verwachten?
Het Zwarte Cross Festival biedt voor ieder wat wils en je komt ogen en oren tekort. Overal op het terrein is er wat te doen! Van (motor)cross tot muziek, van kermis tot bizarre stunts. Naast een breed muziekaanbod is er een festivalmarkt, kermis, theater, festivalcamping, kinderactiviteiten en ludieke stunts. Dan is er natuurlijk nog de spectaculaire cross zelf waaraan o.a. bekende Nederlanders, brommers, specials, zwaargewichten en zijspannen meedoen. De lachspieren worden in ieder geval volop geprikkeld!
De viertiende editie van het Zwarte Cross Festival wordt gehouden van vrijdag 16 juli tot en met zondag 18 juli 2010 op het bosrijke festivalterrein De Schans in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Organisator van het driedaagse festival is de Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de leden van de rockband Jovink & the Voederbietels.

Bron: http://www.zwartecross.nl/cross/
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

SuzukiLimburg

Ik mis 2 kernwoorden, namelijk zuipen en boeren (inclusief klompen).
Is that a thunderstorm? No, it's SuzukiLimburg!

Steefke™

Ich goan allein noa de knastercross :mrgreen:
Smells like rubber

QuattroFrits

Citaat van: Steefke™ op 18 april, 2010, 20:29:56
Ich goan allein noa de knastercross :mrgreen:

Je mag daar echt wel iemand meenemen hoor.  ;)
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

karz

 :lol: af en toe zijn ze best leuk  :oops:
sometimes the same is different, but mostly it's the same.