Motorcenter Venlo nieuwste dealer Triumph Motorcycles

Gestart door DeWitte, 10 september, 2010, 05:24:27

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Met de aanstelling van Motorcenter Venlo als nieuwe Triumph dealer voor de regio Limburg heeft het legendarische Engelse merk er weer een topdealer bij. Tijdens de Triumph Demo Dagen op 24 en 25 september 2010 kunnen alle klanten hier komen kennismaken en proefrijden met een groot aantal Triumph's. Alle motorrijders in de regio Limburg worden daarom bij deze uitgenodigd om te komen kijken naar de overdonderende Urban Sports, de onderscheidende Cruisers en de stijlvolle Modern Classics van het onderscheidende Engelse merk. Bij Triumph gaat het nooit alleen maar om het bewonderen, maar vooral juist om zelf te kunnen rijden. Tijdens de Triumph Demo Dagen op 24 en 25 september zijn er dan niet alleen Britse motoren om naar te kijken, maar staat er ook een ruim aantal Triumph's voor een proefrit klaar. Zo kunt u zelf ervaren waarom professionele testrijders in de hele wereld steeds weer een Triumph als testwinnaar kozen!

Moes van Hoogstraten van Motorcenter Venlo is duidelijk in zijn nopjes met de komst van de nieuwe Triumph's in zijn prachtige showroom. "Welke motorrijder is er nou geen fan van Triumph? Vroeger was het al hèt merk, maar daar zijn ze niet in blijven hangen, dat vind ik zo knap. Nu maken ze eigenzinnige motoren die echt anders zijn, dus niet anderen na-apen maar zelf steeds weer met nieuwe ideeën komen. En dan ook nog eens in elke test de vloer aanvegen met alle andere merken, da's toch briljant?"

Dat het moderne familiebedrijf dealer van Triumph is geworden is niet alleen voor Motorcenter Venlo iets om trots op te zijn. Cees de Rooij van Triumph Benelux daarover: "Het moderne pand van Motorcenter Venlo, met daarin een volledig ingerichte Triumph Worldstore, is al een prachtig visitekaartje voor ons merk. Tel daarbij de enorme ervaring en kennis en het enorme klantenbestand met tevreden motorrijders en je weet zeker dat ons merk echt thuis komt in Venlo. Daarnaast is deze dealer altijd bezig om nieuwe manieren te vinden om met klanten te communiceren, ook op internet. Zo'n vooruitstrevende manier van je eigen weg kiezen past natuurlijk 100% bij Triumph."
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away