MotoGP: Pedrosa tekent voor twee jaar bij HRC

Gestart door DeWitte, 18 september, 2010, 03:27:42

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Dani Pedrosa zal de komende twee seizoenen weer als Honda fabrieks coureur uitkomen in de MotoGP. Met de tweejarige overeenkomst verlengt Pedrosa zijn verbintenis met Honda die al zijn hele carrière duurt. Deze vruchtbare relatie heeft reeds 3 wereldkampioenschappen en 35 Grand Prix overwinningen in alle klasses en 12 MotoGP overwinningen opgeleverd. Recente resultaten laten zien dat Pedrosa en de Honda RC212V zijn geëvolueerd in een van de sterkste combinaties in MotoGP, beide partijen zijn er van overtuigd dat deze combinatie de komende twee seizoenen alleen maar zal groeien.

"We zijn zeer tevreden met het feit dat Dani Pedrosa heeft bijgetekend als Honda fabrieks rijder en daarmee het verlengen van een langdurige en succesvolle samenwerking met HRC", zegt HRC President Tesuo Suzuki. "Dani is duidelijk op de top van zijn kunnen en samen met de RC212V vormen zij een formidabele combinatie. We geloven dat zijn relatie met de machine en het team zal blijven groeien en dat hij een extreem sterke kandidaat is voor de MotoGP wereldtitel voor de komende twee seizoenen."

Het tekenen van Pedrosa beëindigd wekenlange speculatie rondom een van de meest begeerde zitjes in MotoGP en de manier waarop zijn vorm is verbeterd dit seizoen biedt een goed vooruitzicht voor 2011

bron Honda

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away