That Motorreizen

Gestart door DeWitte, 07 september, 2005, 17:00:31

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.

DeWitte

Uit eigen ervaring en nou is dat niet zaligmakend. Maar Roger is een vriend en een echt puntje precies wbt het organiseren van reizen. Voor een reis naar de Dolomieten tot zelfs in Australie kun je bij hem terecht.   Neem eens een kijkje op z'n web-page

klikTHAT
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

bericht van een van onze Sponsoren :wink:

CiteerBeste motorrijd(st)er,

Na een pittige periode van voorbereidingen, planning en hotelreserveringen is het weer zover:

het reizenprogramma 2006 is vanaf nu online: www.that.nl

Hieronder hebben we de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rijtje gezet:

»          NIEUW: 8-daagse Catalonië Pyreneeëntour.

»          NIEUW: 3-daagse Hohe Eifel Moezel Ahrdaltour.

»          Reizeninfodagen: Vaals 15 januari 2006 Utrecht 21 januari 2006 Antwerpen 22 januari 2006

»          Mailing list: Op de website kun je inschrijven voor de nieuwsbrief van THAT Motortours. Je ontvangt dan regelmatig via E-mail de meest actuele informatie over de reizenactiviteiten.

»          Website Engelstalig:Vanaf 2006 is de website ook Engelstalig.

»          Promotour: Op 19 maart 2006 starten we het motorseizoen met een Promotour. Deze trip is speciaal bedoeld om motorrijd(st)ers kennis te laten maken met de mogelijkheden die THAT te bieden heeft. Heb je vrienden die je kennis wilt laten maken met THAT, boek dan snel via onze website. Zelf ben je ook van harte welkom.

»          Motorbeurs Utrecht: THAT Motortours staat op de Motorbeurs te Utrecht (16 t/m 19 februari 2006). We zijn te vinden in hal 11, standnummer: 11.G069. Je bent daar van harte welkom voor info over het reizenprogramma.

See you at the ultimate bike experience,

Roger Thewissen

THAT Motortours
Aretsbosweg 6
NL-6351 JN Bocholtz
Tel: +31-(0)45-5444219
Fax: +31-(0)45-5441645
Internet: www.that.nl
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Gummi-Kuh

mooie site... :thumbsup:

maarruh kan ik ook solliciteren voor Tour-Guide :?:

wat lijkt me dat een waanzinnig leuke job!
URL=http://imageshack.us][/URL]

4 WHEELS MOVE THE BODY
2 WHEELS MOVE THE SOUL

only bikers know why dogs hang out their heads out of window

DeWitte

Citaat van: "Gummi-Kuh"mooie site... :thumbsup:

maarruh kan ik ook solliciteren voor Tour-Guide :?:

wat lijkt me dat een waanzinnig leuke job!

kzou zeggen, gooi er eens een ri Roger mail tegen aan :wink: iig goed gezelschap bij de tourguides; voornamelijk Gs-ers :mrgreen:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

Reizeninfodagen That :wink:

*Vaals 15 Januari 2006
*Utrecht 21 Januari 2006
*Antwerpen 22 Januari 2006

liefhebbers aanmelden via www.That.nl :wink:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

THAT NIEUWS 30-01-2006

Vrije plaatsen groepsreizen.

Voor de meeste groepsreizen zijn nog voldoende vrije plaatsen. Voor de volgende reizen zijn er nog slechts een beperkt aantal plaatsen vrij:

De nieuwe Hohe Eifel Moezel Ahrdaltour van 5 t/m 7 mei
De nieuwe Catalonië Pyreneeëntour van 3 t/m 10 juni
De Slovenië Friaul Karnische Alpentour van 17 t/m 24 juni


Individuele reizen: boek tijdig om teleurstelling te verkomen.

Ben je van plan om met meer dan 2 personen een individuele reis te boeken, zorg er dan voor dat je tijdig reserveert. Met name in het hoogseizoen en rond de bekende feestdagen (Hemelvaart en Pinksteren) wordt het steeds lastiger om de gewenste accommodaties te boeken.



16 t/m 19 Februari Motorbeurs Utrecht: je entreebewijs als korting op een reis.

Boek je op de stand een motorreis, dan ontvang je de entreekosten als korting terug. Voorwaarde is wel, dat je het entreebewijs bij ons moet inleveren. Deze korting geldt niet in combinatie met een vroegboekkorting. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een kop koffie, een gezellig gesprek en informatie over het complete reizenprogramma 2006-2007.



4 Maart extra Infodag.

Naar aanleiding van de succesvolle reizeninfodagen van afgelopen week, organiseren wij op 4 maart een extra middag in Bocholtz. Tijdens deze dag ontvang je op informele wijze, uitgebreide informatie over het Europese reizenprogramma van THAT Motortours.

Aanmelden kan eenvoudig via www.that.nl.


19 Maart PROMOTOUR.

Aan het begin van het motorseizoen trekken de tourguides van THAT Motortours naar de Duitse Eifel voor de 1-daagse PROMOTOUR. Deze trip is speciaal bedoeld om jou kennis te laten maken met de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Zeker als je van plan bent om eens te ervaren hoe het is om samen met een tourguide op pad te gaan, is deze dag een aanrader. En als je hierna in 2006 een reis boekt ontvang je het inschrijfgeld als korting op je reis terug (geldt niet in combinatie met de vroegboekkorting)!
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

Nieuwsbrief april 2006

Beste motorrijd(st)er,

De items in deze nieuwsbrief:

Nieuw: Economy tour Alpen: THAT-kwaliteit tegen "Vrij-Uit"-zonderlijke prijzen...
Nieuwe datum groepsreis Slovenië Friaul Karinthiëtour
Vrije plaatsen groepsreizen

Economytour Alpen:

THAT-kwaliteit voor Vrij-Uit"-zonderlijke prijzen...

Ooit gedacht dat je vanuit één basishotel 4 Alpenlanden kunt bereiken? Tijdens de Unterengadin Tirol Vorarlbergtour stuur je door de Italiaanse, Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse Alpen. En voor wie het echt helemaal compleet wilt hebben zit er ook nog een uitstapje naar Samnaun in. De prijs? Die is vanaf € 385,00 voor de rijder. De duo betaalt slechts € 330,00. Bagagetransport, tourguide, roadbook, GPS-routes, welcome drink en tourherinnering uiteraard inbegrepen. Meer interesse? Kijk dan snel bij de groepsreizen op onze website: www.that.nl

Nieuwe datum groepsreis Slovenië Friaul Karinthiëtour

De datum en prijs voor deze reis met een extreem hoog bochtengehalte en een uitstekend hotel is gewijzigd. De nieuwe datum is van 18 t/m 24 juni. De nieuwe prijzen zijn vanaf € 445,00 p.p. in een 2-persoonskamer. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Slaap je graag in een super hotel accommodatie, op zoek naar veel gezelligheid en stel je bagagetransport Nederland <-> Oostenrijk op prijs? Kijk dan snel bij de groepsreizen op onze website: www.that.nl

Vrije plaatsen groepsreizen:

1. Catalonië Pyreneeëntour (3 t/m 10 juni 2006)

Op zoek naar 8 dagen extreem sturen door Catalonië en de Pyreneeën? Dan is deze trip absoluut iets voor jou. Het is zeker geen trip voor beginners, maar voor motorrijders die meer willen... Eveneens met bagagetransport Nederland <-> Spanje, tourguide, welcome drink, uitstekend hotel op basis van halfpension en nog veel meer. Voor uitgebreide info surf je naar de groepsreizen op onze website: www.that.nl

2. Alto Adige-Trentino-Dolomietentour (18 t/m 24 juni 2006)

Wat dacht je van een weekje sturen buiten het toeristenseizoen tijdens de Alto Adige-Trentino-Dolomietentour (18 t/m 24 juni): dagje Dolomieten, dagje Gardameer (inclusief Monte Bondone), dagje onbekend Trentino en ga zo maar door. Inclusief bagagetranport Nedeland <-> Italië, tourguide en nog veel meer. Voor uitgebreide info surf je naar de groepsreizen op onze website: www.that.nl

3. Eifel Luxemburg Hunsrücktour (29 juni t/m 2 juli 2006)

Heb je het gevoel de Eifel goed te kennen? Dan durven wij de uitdaging, je uit te nodigen voor deze tour. Hier leer je de Eifel pas echt kennen! Je stuurt over wegen, waarvan je het bestaan nooit vermoedde en die alleen insiders kennen. Voor uitgebreide info surf je naar de groepsreizen op onze website: www.that.nl
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

Nieuwsbrief mei 2006

Beste motorrijd(st)er,

Het hart van elke THAT-tour is het superlatieve "stuurgehalte". Bij THAT vind je geen afgezaagde tours over de eerste de beste "Idiotenhügel" (zoals onze oosterburen dit zo mooi zeggen). Het team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van nieuwe reizen, is zich bewust van deze THAT-filosofie: "sturen tot het uiterste en juist niet over de geijkte wegen". Dáár kiezen de THAT-tourders heel bewust voor. Dit wil niet zeggen dat er geen tijd vrij gemaakt wordt voor sightseeing of een stukje cultuur.

De THAT filosofie geldt uiteraard ook voor de nieuwe lange trip voor 2007, waarvan de voorbereidingen reeds in 2004 zijn gestart: FJORD NORWAY. Een tour die totaal anders is dan bij onze collega's. Dit begint al bij met veerbootovertocht. THAT Motortours kiest voor Hanstholm – Bergen! Na het ontbijt stap je van de boot en je zit meteen middenin het mooiste stuurgebied van Noorwegen. Nieuwsgierig? In de nieuwsbrieven zullen we je op de hoogte houden.


Het item in deze nieuwsbrief:

WK-voetbaltour Alto Adige Trentino Dolomieten met 5% WK-voetbalkorting* en kans op € 250,00**

RAAD DE WK-FINALE EN WIN € 250,00*

Boek nú de Alto Adige Trentino Dolomietenreis met tourguide (18 t/m 24 juni 2006) en je ontvangt 5% WK-voetbalkorting* op de reissom. Tevens maak je kans op € 250,00 korting op de reissom! Het enige wat je hoeft te doen, is na het boeken van deze reis aan ons kenbaar maken welke landen volgens jou in de WK-voetbal finale 2006 zullen staan en wat de uitslag van die wedstrijd zal zijn. Heb je beide vragen goed beantwoord, ontvang je van ons € 250,00 retour op de reissom, of naar wens een reischeque t.w.v. € 250,00. Kijk voor meer info: www.that.nl (groepsreizen).

*   deze actie is geldig t/m 1 juni 2006

** retour op de reissom, of een reischeque t.w.v. € 250,00
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

Nieuwsbrief augustus 2006



Beste motorrijd(st)er,



In Europa is het motorseizoen nog volop bezig en zijn heel wat THAT-tourders op pad om met volle teugen te genieten van hun motorvakantie. Bij ons op kantoor zijn we echter al volop bezig met de reisvoorbereidingen voor 2007-2008. Voor volgend jaar staan er een aantal interessante nieuwe tours op stapel. Meer hierover in deze nieuwsbrief...



De items in deze nieuwsbrief:

Infodag Zuid Afrika en Nieuw Zeelandtours;
Nieuwe Europatours in 2007.


Infodag Zuid Afrika en Nieuw Zeelandtours:

Op 17 september 2006 kun je in Utrecht terecht voor meer informatie over de 2 verre reizen, die wij in ons programma voeren. Hier kun je kennis maken met de organisatie, proeven aan de fantastische reisbestemmingen:

o        2 weken Zuid Afrika.

o        3 weken Nieuw Zeeland.

A.d.v. foto- en filmmateriaal worden beide reizen aan je voorgesteld. Meer info hierover vind je op onze website www.that.nl



Nieuwe Europatours in 2007

Momenteel wordt er bij ons serieus gewerkt aan een aantal nieuwe trip voor volgende jaar:

Fjord Norway: 10 dagen genieten van het allermooiste wat Noorwegen je te bieden heeft. De tour start met de nachtboot van Hanstholm (Noord-Denemarken) naar Bergen. Vervolgens 9 dagen lang sturen door Fjord-Norway. De thuisreis gaat (na een vrije middag in de stad Bergen) met de nachtboot vanuit Haugesund terug naar Hanstholm. Meer interesse, houd onze website en nieuwsbrief in de gaten. Datum groepsreis: eind juli – begin augustus 2007.
4 Dagen Westerwald-Rheingaugebirge (datum groepsreis 17 t/m 20 mei 2007 Hemelvaart).


Stel je het niet op prijs dat we je op de hoogte houden van de activiteiten van THAT Motortours, stuur dan dit bericht retour met als onderwerp "verwijderen". We zullen je E-mail adres uit ons mailbestand verwijderen.



See you at the ultimate bike experience,



Roger Thewissen



THAT Motortours -  see you at the ultimate bike experience!



Aretsbosweg 6

NL-6351 JN Bocholtz

tel: +31-(0)45-5444219

fax: +31-(0)45-5441645

internet: www.that.nl
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

nieuwsbrief THAT september 2007 :wink:


Beste motorrijd(st)er,

Het zonnetje schijnt en in Zuid-Limburg is het momenteel bijna 20*C. Wat wil een mens nog meer. Als je naar buiten kijkt lijkt het motorseizoen 2006 nog lang niet voorbij. Vanaf morgen zijn we met 32 THAT tourd(st)ers op pad tijdens het Touring Event: een dank je wel naar onze klanten aan het eind van het seizoen...

In deze nieuwsbrief

Last minute aanbieding vanuit de Eifel.
Extra info-avond New Zealand en Zuid Afrikatours.
Nieuwe reizen 2007

Last minute vanuit de Eifel

Wie tot eind oktober én op werkdagen nog een 3 of 4-daagse trip naar de Eifel boekt, ontvangt € 5,00 per persoon per nacht korting op de hotelkosten. Deze aanbieding is geldig in accommodatie I: www.that.nl

Extra infodag New Zealand Explorertour en South Africatour.

Op donderdagavond 19 oktober organiseren we bij ons op kantoor in Zuid Limburg een infomiddag over de verre reizen naar Zuid Afrika en Nieuw Zeeland. Interesse? Kijk dan op onze website onder "infodagen" en meld je snel aan. Even een emailtje sturen kan natuurlijk ook: info@that.nl

Nieuwe reizen 2007.

De data van de groepsreizen 2007 liggen vast. Meer info binnenkort op de nieuwe website. Nieuw in het programma zijn:

Het Fjord Norway Adventure. Een 10-daagse trip vanuit Noord Denemarken naar de Noorse Fjordenregio: 22-07-2007 t/m 31-07-2007
De 4-daagse Westerwaldtour: 17-05-2007 t/m 20-05-2007
De 14-daagse Namibia-South Afrika Tour: Je start met een 3-daagse cruise vanuit Kaapstad (SA) naar Walvis Bay (Namibië), om vervolgens over off road en geasfalteerde wegen door diverse National Parks (waar je o.a. de Big Five kunt zien) terug te touren naar Kaapstad. Een echte uitdaging voor iedereen die echt een keertje wat ander wilt en niet bang is voor dagetappes van 450 km per dag...: juni 2007.

Voor de individuele reizen zijn er 3 nieuwe trips in het programma (meer info binnenkort op de nieuwe website):

Het 10-daagse Fjord Norway Adventure: sturen door de mooiste regio van Noorwegen. Na de nachtboot vanuit Noord-Denemarken naar Bergen, stap je om 09:00 uur 's morgens in Bergen van de boot en verdwijnt voor de komende 9 dagen in een schitterend motoravontuur...
De 4-daagse Westerwaldtour: een nieuwe stuurtrip lekker dichtbij huis naar onze oosterburen
De 3-daagse Franse en Belgische Ardennentour; sturen met een uitstekend culinair tintje.

See you at the ultimate bike experience,

Roger Thewissen
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

The Dominator

CiteerDe 14-daagse Namibia-South Afrika Tour: Je start met een 3-daagse cruise vanuit Kaapstad (SA) naar Walvis Bay (Namibië), om vervolgens over off road en geasfalteerde wegen door diverse National Parks (waar je o.a. de Big Five kunt zien) terug te touren naar Kaapstad. Een echte uitdaging voor iedereen die echt een keertje wat ander wilt en niet bang is voor dagetappes van 450 km per dag...: juni 2007.

damn , dat wilt deze jongen wel doen!!!!

toch maar es effe horen op welke brommers en wat dat feestje mag gaan kosten.......

EDIT: oke brommers al bekend...

Motoren: BMW GS 1100, GS 1150, F 650GS en nog niet zeker: R 1200GS
color=red]Scuderia Pomodoro Rosso![/color]

//www.pomodoro-rosso.nl

DeWitte

nieuwsbrief THAT November 2006

Beste reisliefhebbers,

Na een aantal weken hard werken is het zover: het reizenprogramma 2007 is klaar. Hieronder vind je in het kort het belangrijkste nieuws:

Website online

Het reizenprogramma 2007 is online en kun je uitgebreid bekijken op: www.that.nl

Nieuwe reizen

¤         4 dagen Westerwald Rheingaugebirge

¤         4 dagen Ardennen Lotharingen Champagne

¤         10 dagen Fjord Norway Adventure

¤         15 dagen Namibia South Africa Cruise tour

Alle nieuwe reizen zijn op de website uitgebreid te bekijken. Doordat een aantal hotels de 2007 prijzen nog niet klaar hebben ontbreekt soms nog de reissom.

Brochure
De reisbrochure 2007 kun je vanaf nú downloaden vanaf www.that.nl

Reisfilms

Kan het reizenseizoen 2007 niet snel genoeg voor je beginnen? Op onze website kun je als voorproefje op het volgend seizoen een tweetal reisfilms bekijken: het Fjord Norway Adventure en de Catalunya – Pyreneeëntour.

Vroegboekkorting

Voor de Europese groepsreizen geldt tot 1 januari 2007 een vroegboekkorting. Wil je deze bonus niet mislopen, boek dan snel en verdien tot € 45,00 per persoon op de reissom.

Motornewz 25 en 26 november

Komend weekend (25 en 26 november) zijn we te vinden op www.motornewz.nl te Utrecht. Naast alle nieuwe motormodellen, presenteert THAT Motortours er haar reizenprogramma 2007. Je  kunt ons vinden op standnummer: 01D132.

Infomiddag

Op 13 januari organiseren wij op ons kantoor in Bocholtz de jaarlijkse reizeninfomiddag. Hier kun je terecht  voor uitgebreide info over het individuele én het groepsreizenprogramma. Meer info en aanmelden kan via www.that.nl

See you at the ultimate bike experience,

Karin en Roger Thewissen
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

nieuwsbrief THAT December 2006

Beste reisliefhebbers,

Na een aantal weken hard werken is het zover: het reizenprogramma 2007 is klaar. Hieronder vind je in het kort het belangrijkste nieuws:

Reizeninfo-avond

Op 12/13 januari organiseren wij op ons kantoor in Bocholtz de jaarlijkse reizeninfo-avond. Hier kun je terecht  voor uitgebreide info over het individuele én het groepsreizenprogramma. Meer info en aanmelden kan via www.that.nl

Brochure update

De nieuwste update van de reizenbrochure (d.d.15-12-2006) is online. Naaste behoorlijk wat inhoudelijke wijzigingen is ook de lay-out verbeterd.

Op reis met Hemelvaart-Pinksteren 2007

Ben je van plan om met Hemelvaart of Pinksteren 2007 op reis te gaan, dan kunnen wel je maar één ding aanraden: BOEK NU!! Deze dagen zijn erg geliefd en heel snel uitverkocht!

Vroegboekkorting

Op het groepsreizenprogramma ontvang je tot 1 januari 2007 vroegboekkortingen. Boek dus vóór 1 januari en verdien tot € 50,00 per persoon!

Fjord Norway Adventure

De prijzen van het Fjord Norway Adventure zijn bekend. Interesse? Kijk dan snel op www.that.nl. Tot midden januari 2007 ontvang je een interessante vroegboekkorting.

Winnaar Motornewz 2006

Tijdens Motornewz in Utrecht kon je op onze stand een 3-daagse motorreis naar de Eifel winnen. De winnares van deze trip is Anne van Loon. Zij mag 3 dagen lang genieten van de beste stuurwegen in de Eifel.

Vanuit een Zuid-Limburgse traditie wensen we je een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar met veel veilige vakantiekilometers.

See you at the ultimate bike experience,

Karin en Roger Thewissen
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

karz

Die Fjord Norway adventure spreekt me wel aan, zeker omdat ie start in Bergen. :yes6rs:
sometimes the same is different, but mostly it's the same.

DeWitte

Nieuwsbrief januari 2007

Beste motorrijd(st)er,

12*C Is het momenteel in Zuid-Limburg. De wegen bij ons en in de Eifel zijn (nog) heerlijk sneeuw- én pekelvrij! Dat wordt vanmiddag dus even een uurtje ontspannen bij onze Germaanse buren...

De items in deze nieuwsbrief:

A.s. vrijdag infoavond;
Individuele reizen met Hemelvaart;
Vrije plaatsen groepsreizen;
Motorbeurs Utrecht;
Autoslaaptrein.

Vrijdag 12 januari info avond.

Op 12 januari (a.s. vrijdag) organiseren wij op ons kantoor in Bocholtz de jaarlijkse reizeninfo-avond. Hier kun je terecht  voor uitgebreide info over het individuele én het groepsreizenprogramma. Meer info en aanmelden kan via www.that.nl

Individuele reizen: boek tijdig om teleurstelling te verkomen.

Sturen door de Eifel met Hemelvaart: bij ons kan het nog. Wij hebben (nog) vrije hotelcapaciteiten!!!

Vrije plaatsen Europese groepsreizen.

Het Fjord Norway Adventure: nog 1 kamer vrij!
De Westerwaldtour: VOLGEBOEKT,
De Eifel Luxemburg Hunsrücktour: nog enkele plaatsen vrij,
Karinthië Friaul Slovenië: nog voldoende vrije plaatsen,
Dolomieten Gardameer Südtirol: nog voldoende vrije plaatsen,
Vogezen: nog voldoende vrije plaatsen.

22 t/m 25 Februari Motorbeurs Utrecht: je entreebewijs als korting op een reis.

Zoals gewoonlijk staan we weer op de Motorbeurs in Utrecht, waar je terecht kunt met al je vragen over ons reizenprogramma. We staan in hal 11, standnummer 11BV GO085. Boek je op de stand een motorreis, dan ontvang je de entreekosten als korting terug. Zoals het de Limburgse gastvrijheid betaamt, staan de koffie en de  Limburgse vlaai voor je klaar.

Autoslaaptrein.
Binnenkort kun je via THAT Motortours de autoslaaptrein (DB Autozug) naar diverse bestemmingen in Europa boeken. We houden je op de hoogte
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away