Essen Motor Show 2012 van 1 tot 9 december

Gestart door DeWitte, 02 december, 2012, 08:48:16

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

De 45e Essen Motor Show en 4e Speed Bike Show opent zijn deuren van 1 tot 9 december 2012. Tijdens de Essen Motor Show voor auto's wordt voor de vierde keer de Speed Bike Show voor motoren toegevoegd. Hal 4 is hiervoor uitsluitend gewijd aan de motor- en scooter scene waar superbikes, streetfighters, classic bikes, customs, caferacers en scooters aan het publiek worden gepresenteerd.
De technisch onderlegde bezoeker kiest hier voor de eerste keer uit meer dan 70 geselecteerde, prachtige en spectaculaire exemplaren uit de racer-, tuner- en customizer scene de "Best of Show" waarbij een deskundige vakjury prijzen toekent aan de top vijf winnaars. Verder kunnen bezoekers hun favorieten uit de racerij verwachten, als ook organisatoren van circuittrainingen en Cup wedstrijden zoals de gevestigde Triumph Street Triple Cup, Bike Promotion, Michael Dunn Racing en de DSSC Cup van de snelste scooter van Duitsland. Ook zijn IDM tuners en customizers 'live' aan het werk te zien. Aanbieders van motorkleding kunnen voldoen aan alle wensen van de sportieve rijder en een selectie van de nieuwste schoonheden op twee benen stellen zich beschikbaar voor het komende jaar op de stand van Grid-girls. Zelfs de toerrijder komt dit jaar aan zijn trekken met een scala aan reisroutes en hotels. Naast de deur in hal 7 laten stuntrijders, trial- en freestyle acrobaten hun spectaculaire kunsten zien in de actie arena.

De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en in het weekend van 09.00 – 18.00 uur. Er worden meer dan 340.000 bezoekers verwacht.

http://www.essen-motorshow.de/de/ems/index.html
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away