Help help, trekhaak gezocht.

Gestart door freekbakker, 26 juni, 2018, 08:49:09

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

freekbakker

Hallo,

Mijn vrouw en ik willen dit jaar het eerste deel van de reis met de auto afleggen (omdat de (klein)kinderen dan meerijden) en bovendien gaan we ook helemaal naar Italië. We zijn allebei al eind 50 en beginnen behoorlijk wat kwaaltjes te krijgen aan onze rug als we te lang op de motor zitten, helemaal naar Italië op de motor zit er voor ons dus niet meer in. 

Voor deze reis gaan we een motortrailer huren omdat we niet van plan zijn de motor nog veel vaker zo'n eind mee te nemen, maar we willen daar graag wel mooie ritjes maken. We hebben er al een gezien die we kunnen huren in de periode dat wij weggaan. Nu rest alleen nog het punt dat we geen trekhaak hebben op onze auto en op de auto van onze kinderen ook niet. Nu was ik wat aan het researchen naar goede online aanbieders van trekhaken en toen kwam ik de website van Rameder tegen. Ik ben heel erg benieuwd of er toevallig motorrijders zijn die ervaring hebben met deze aanbieder omdat ze ook een trekhaak nodig hadden voor het vervoeren van hun motor oid. Of heeft er iemand andere goede ideeen, of is er een lid die een trekhaak te koop heeft?
Ik hoor het graag van jullie.

Groet van Freek

QuattroFrits

Hallo Freek,

Zorg altijd voor een perfect passende trekhaak die speciaal voor jouw type auto gemaakt is.
Je kunt rustig een goedkope trekhaak nemen, als deze maar past.
Als je een tweede hands trekhaak koopt, doe dat dan van een vertrouwde verkoper, zodat je zeker weet dat deze niet van een ongeval afkomstig is vanwege eventuele haarscheurtjes.

Succes.
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

freekbakker

Hallo QuattroFrits,

Oke, bedankt voor je tips en dan maar gewoon op zoek naar een goede trekhaak die bij onze auto past of bij van een van onze kinderen.
Ik heb liever inderdaad wel een nieuwe trekhaak of een trekhaak waarvan er nog een bonnetje is.


De Sjeng


Hey Freek,

Hier een sinds een week pan european st1100 rijder.

Effe googelen naar aanbieders van trekhaken. Ik heb recent er ook een onder de auto laten zetten in Bilzen (be). Gezien mijn type auto moest deze afneembaar zijn. (niet afneembaar is goedkoper) ik was incl plaatsen 350€ kwijt. En ik kon er gewoon op wachten.

2e hands kan ook. Maar! hoe is de staat? en dan heb je hem er nog niet onder en/of aangesloten.

Wat betreft de aanhanger? Huren kan natuurlijk. Maar wat eventueel ook mogelijk is? is eentje 2e hands kopen, en nadien weer verkopen. Vaak gaat dit zonder verlies. afhankelijk wat je betaald hebt natuurlijk (dus geen huurgeld)
Dit heb ik ook willen doen  :roll: Alleen......niet meer verkocht.  :mrgreen:
God Forgives, I Don't