Hoofdmenu

Rossi verslaat McRae

Gestart door Busaberke, 24 november, 2005, 08:01:18

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Busaberke

21-11-2005
MotoGP wereldkampioen Valentino Rossi heeft de kans gegrepen om ook zijn kwaliteiten op vier wielen te onderstrepen tijdens de afgelopen weekeinde verreden Monza Rally Show in Italiƫ, waar hij een team vormde met Carlo Cassina en aan de start verscheen in een door Pro drive geprepareerde Subaru Impreza WRC.



'The Doctor' behaalde de tweede positie in het algemeen klassement, hij werd verslagen door de Italiaanse veteraan Dindo Capello met 5.6 sec. Toch liet hij van zich spreken in de laatste etappe waarbij de coureurs tegen elkaar uitkwamen op een parkoers van 1500 meter wat was uitgezet op het circuit van Monza.

Valentino Rossi slaagde er wel in om zich te kwalificeren ten koste van Felice Re en Rinaldo Capello voor de finale waarin hij uitkwam tegen de oud rally wereldkampioen Colin McRae. De Yamaha rijder wist het onderlinge duel nu wel te winnen met een voorsprong van 1.390sec ten opzichte van de Schotse rally legende die uitkwam in een Skoda Fabia WRC.

Rossi zal volgende week, samen met het Yamaha fabrieksteam, weer op twee wielen actief zijn tijdens de volgende testen op het circuit van Sepang in Maleisiƫ.

Bron: racesport.nl
Suzuki Hayabusa 1999
Triumph Tiger 2009

WhomBom

img]http://img67.imageshack.us/img67/5812/quax2bb8bp.jpg[/img]

"....may the grip be with you!..."

Sirkwietjuh

Dat is toch bijna niet te geloven met die gast.
Dit moet mijn inziens toch een voorbeeld van een natuurtalent zijn toch ?
Fuck the system !!!

Joepie1958

Ja, ja, Rossi is heel goed

Subaru versus Skoda :oops:
Allebei goeie auto's, alleen de ene is goeier 8)
Motorrijden? Je moet maar gek zijn
Lid van de B.T.A.