Win Vip kaarten bij HondaRacing.Eu

Gestart door DeWitte, 13 augustus, 2009, 05:44:38

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Honda Europe heeft een nieuwe website geopend waarop al het motorsportnieuws, van trial en motorcross tot World Superbike en MotoGP, aan bod komt. Om de opening van de site te vieren en extra aandacht te geven heeft Honda er een wedstrijd aan verbonden waarmee exclusieve VIP kaarten inclusief toegang tot de gastenfaciliteiten tijdens een van de komende vier World Superbike evenementen op de Nürburgring, Imola, Magny-Cours of Portimao gewonnen kunnen worden.

Bezoekers van de website kunnen informatie vinden over alle wereldkampioenschappen waar Honda aan deelneemt. Ook zijn er links te vinden naar websites van aan kampioenschappen deelnemende nationale Honda importeurs. Racefans kunnen hun favoriete kampioenschap selecteren en de website personaliseren om op deze manier je voorkeuren en instellingen te bewaren. Daarnaast ontvang je gedurende het raceseizoen iedere maandag verslagen van de gereden kampioenschappen in je mailbox.

In elke sectie van ieder individueel kampioenschap is gedetailleerde informatie te vinden over de coureurs, motorfietsspecificaties, teamgegevens, links naar relevante websites, uitgebreide circuit data, raceresultaten en de standen in het kampioenschap. Feitelijk is alle informatie die een raceliefhebber wil hebben aanwezig, zelfs een klok die de lokale tijd en de tijd tijdens een evenement aangeeft.

Vanzelfsprekend is er op de Honda Racing website ook veel uniek foto- en videomateriaal van coureurs, teams en evenementen aanwezig waar bezoekers normaal alleen maar van zouden kunnen dromen. sjek  ;) http://www.hondaracing-eu.com/
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away