Hoofdmenu

Ducati GP 6

Gestart door Desmo-devil, 09 februari, 2006, 21:36:48

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Bakkertjedeeg

Citaat van: "Hakinnen"
Citaat van: "Bakkertjedeeg"
Citaat van: "Hakinnen"Bayliss rijdt met de SBK Duc op dit moment tijdens de FIM SBK trainingen in valencia "motoGP tijden"..

de beste man is compleet ontketend..

Pikant detail...ruben xaus is gisteren met een SBK Duc één ronde sneller geweest dan de MotoGP yamaha in 2005.

Ik denk dat als de progressie in de SBK zo door gaat en de motoGP machines volgend jaar maar 800cc mogen hebben dat het wel eens zo zou kunnen zijn dat de SBK sneller gaat worden dan MotoGP

Damn...Zal Xaus weer zijn draai hebben gevonden? Wat voor materiaal zal hij hebben als prive rijder?


Xaus zit bij Sterilgarda Berik Ducati...volgens mij is dat de reden dat Caracchi maar één fiets in de dikke klasse heeft.  Er schijnt wat Carrachi steun in $$ naar Sterilgarda te zijn gegaan.  Ik denk dat Xaus een van fabrieksonderdelen voorziene 999RF05 rijdt?

Neemt niet weg dat ie terug is, alleen weet je het bij hem nooit he.
Als ie niet op de Duc zit wandelt ie nog steeds op krukken door de Paddock, heeft weer es een "off-season" crash gehad ergens.

Muggas is ook out..gecrasht, wat gebroken , zal er een week of 6-8 zoet mee zijn...

en daarmee komen we aan het volgende ................ :?:

Wie o wie gaat Muggeridge vervangen op de tenkate blade de volgende race

nou roep niet Jurgen he..


ik hoop stiekum op die snelle vechtjas uit oss..maarja die wilt  ook het onk winnen op zijn 600tje...en heeft dus hele andere ambities.
:wink:

Alsjeblief geen Jurgen. Was al blij dat hij een punt achter zijn carriere heeft gezet. Arie? Tja....Het past iig wel in zijn schema.  Zou ik wel vet vinden. Hij zal er geen potten breken, maar het levert hem wel ervaring op voor het Dutch SBK. Anders zou ik geen idee hebben wie het anders zou kunnen doen.........Biaggi... :shutup:  :shutup:  :rofl:

May Day

edenon: 15 + 16 maart
Pannoniaring: 18 t/m 20 mei
Zolder: 23 juli
Spa-francorchamps: 13 + 14 aug
Assen: waarschijnlijk juni
Brno: waarschijnlijk oktober

Busaberke

Citaat van: "Hakinnen"
Wie o wie gaat Muggeridge vervangen op de tenkate blade de volgende race


Winston Ten Kate Honda coureur Karl Muggeridge zal niet op tijd fit zijn voor de eerste Europese ronde van het World Championship Superbike in het Spaanse Valencia en vervangen worden door de Italiaan Giovanni Bussei.  

 

Muggeridge hoopt er in Monza weer bij te zijn

Muggeridge die op dit moment in Australië revalideert van een rugblessure, opgelopen tijdens de officiële Superbike testen op het circuit van Valencia, heeft van de artsen het advies gekregen om nog enige tijd rust te nemen en niet van start te gaan tijdens de komende race.

Karl Muggeridge,
"Als jullie me op dit moment zouden vragen of ik kan rijden ik Valencia zou ik direct zeggen dat ik in staat ben om te racen, echter de specialisten hebben mij het dringende advies gegeven om nog enige tijd rust te houden en niet op de motor te stappen. Het gaat een stuk beter met mijn rug alleen Valencia komt echter te vroeg, de blessure heeft gewoon nog iets meer tijd nodig om volledig te herstellen. Zoals het er nu uitziet zal ik begin mei in Monza, één van mijn favoriete circuits, weer op de motor kunnen stappen en aan de race deel kunnen nemen."
Het Winston Ten Kate Honda team heeft de Italiaan Giovanni Bussei opgeroepen om de vrij gekomen plaats naast de Brit James Toseland binnen het Superbike team van Gerrit en Ronald ten Kate in te gaan nemen in Valencia. Bussei is geen onbekende voor het team uit Nieuwleusen, het was de Italiaan die twee jaar geleden tijdens de opwarmronde in Imola de gevallen Chris Vermeulen een lift gaf waarna de Australiër alsnog vanuit de pitstraat aan zijn race kon beginnen. Wie goed doet wie goed ontmoet zal dan bij deze beslissing dan ook zeker meegeteld hebben voor de verantwoordelijke mannen uit Nieuwleusen.



Giovanni Bussei zal in Valencia de teamgenoot zijn van James Toseland

De sympathieke Italiaan kwam het afgelopen seizoen uit op een Kawasaki in het World Superbike Championship maar kon dit jaar geen vaste start bemachtigen in het op produktiemachines gebaseerde kampioenschap.

De overeenkomst zal voorlopig alleen voor de race in het Spaanse Valencia zijn en zal Karl Muggeridge op het circuit van Monza in Italië de machine met nummer 31 weer over nemen.

bron: racesport.nl
Suzuki Hayabusa 1999
Triumph Tiger 2009

Hakinnen

k*t...crash voor Chili.

zware highsider...gebroken bekken!
ziet er niet goed uit voor franky dus..
Zal einde seizoen zijn en wellicht einde carriere..

Bayliss rijdt op dit moment 1.33ers op misano in de sbk training!  dat zijn eigenlijk onmogelijke tijden maar alé..hij rijdt ze..!

May Day

Kut, was altijd al Frankie fan.....

Maar die bussei rijdt toch niet echt topniveau? Dat is toch die rock 'n roll racer met franjes aan z'n racepak?
edenon: 15 + 16 maart
Pannoniaring: 18 t/m 20 mei
Zolder: 23 juli
Spa-francorchamps: 13 + 14 aug
Assen: waarschijnlijk juni
Brno: waarschijnlijk oktober

Hakinnen

Citaat van: "May Day"Kut, was altijd al Frankie fan.....

Maar die bussei rijdt toch niet echt topniveau? Dat is toch die rock 'n roll racer met franjes aan z'n racepak?

yep, das bussei..

vondt het ook vreemd..
Had echt Vos verwacht... zeker omdat gerrit tenkate en vos veelvuldig "samen aan het keuvelen" waren op Assen vorige week. En omdat Arie warlijk aan het vlammen was daar op ne tkr blade..

Denk eigenlijk ook dat het vos had moeten zijn..maar dat het "stuk is gelopen" op de "centjes'..

Nog een nieuwtje

Nanna #96 (gianluca nanneli)  weg bij yamaha sinds vandaag en terug bij caracchi op de Duc749.

benieuwd wie chili gaat vervangen?